منتدى ابداعات شرقية
مرحبا بك فى منتدى ابداعات شرقية نورت المنتدى
تتمنى ادارة ابداعات شرقية بالتكرم بالتسجيل والمشاركة فى المنتدى
وتتمنى ايضا ان تستفيد وان تفيد الاعضاء وياريت تسجل وتشارك المنتدى
موضوعاتكم ومشاركاتكم هى التى تبنى المنتدى
ملحوظه هامه : بعد تسجيلك فى المنتدى يجب على تفعيل عضويتك لتستطيع اللمشاركة

وشكراً





منتدى ابداعات شرقية



 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورالأعضاءالتسجيلدخولاضف موقعك

شاطر | 
 

 كيفية عمل الشربات بصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر
avatar


مُساهمةموضوع: كيفية عمل الشربات بصور   الأربعاء ديسمبر 15, 2010 11:53 pm





رومانسيه


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


















صفحة 1 من 212>


بسبوسة الشيف حسن مع صور
900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز

450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند

2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا


هذه الطريقة من احد عضوات منتدى لك واللى انا مشتركة فيه ولما عجبتني الوصفة وطريقة العرض جبتها هنا

المقادير موضحة في الصورة



وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف




الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا




وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله




الصور موضحه القوام








وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته





وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه

وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن





وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل





وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله

كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم




صوره اخرى للتوضيح





ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم
























أدوات الموضوع
vbmenu_register("threadtools");
طرق مشاهدة الموضوع
vbmenu_register("displaymodes");
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كيفية عمل الشربات بصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ابداعات شرقية :: قسم الترحيب والاستراحة :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: